[Question] Замака 2 - след като предната тема бе затворена

Master

RozaMu Member
Joined
Jan 24, 2019
Messages
6
Likes
3
#1
Давайте да се учим, как се правят регистрации за замака в МU, защото ето доказателства, че LostSoul и Furian искат замак, а Brave и AHIL не могат да регистрират... На снимката има ден-дата-час и се вижда как и двата гилда са се провалили (Failed), което става при натискане на бутон "Abandon" в последната страница на NPC-то ИЛИ при разваляне/добавяне на гилд алианс... После също важно е регистрацията да е до Вторник 23:59 часа - така, че решенията ви за алианси трябва да са ви сигурни до тогава. На снимките където Furian са Failed гилда LostSoul е вече фикснат и аднат от админ/ГМ - друг начин няма. Играта е направена изпише ли Failed - чакате следващата седмица. Гарантирам, че рег-а няма бъгове, защото лично регнах още две гилдии за тест и доказателства. Писна ми да не можем да докажем, че сме по-добрия гилд от 3те. Бас ловя, че короната пак няма да е отключена отново по причина, че има изкуствена намеса (проста и обекновена регистрация) от контрола на сървъра, която бъгва ЦС.

П.С. AHIL си е признал грешката на едната снимка...чакаме Brave, та и защо при останалите три гилдии не се вижда Failed? Защото поне английски знаем.
 

Attachments

Admin

Administrator
Joined
Aug 9, 2018
Messages
121
Likes
21
#2
От последният път, когато регистрирах ръчно гилдии за замъка и се бъгна, не съм бърникал въобще системата, за да няма грешки.
 

Master

RozaMu Member
Joined
Jan 24, 2019
Messages
6
Likes
3
#3
Дори и да си прав...как за бога от Failed буум и сега и двата гилда са регнати, как за бога на всеки от 5те изписани гилдии излязоха по 5 записани сигн оф лорд? Като аз лично държа две ГМта и не съм слагал пукнат сигн! Защо нямаме снимка на uMnePua или на Legends или на Wanted с Failed до тях... Знам че ги има тия пичове аднати и регнати защото ако не са ще се откажат .... Вижте и аз искам да има играчи ..за да има кого да бия естествено, но те сами не могат да се регнат. Дано утре има ЦС и дано да се кротнат като го вземем... И да има признание най-накрая. Момчета вие от останалите гилдии виждали ли сте се някога наживо? Нашия тиймбилдинг се вижда в фб на розаМУ! :)
 

stpsssss

RozaMu Member
Joined
Feb 2, 2019
Messages
4
Likes
0
#4
Според мен, просто админа да изтрие всички регистрации, тъй като вече всички разбраха как се прави и просто да се регнат за другата недля на ново без никой от админите да пипа. Това е най-коректния начин за да няма сърдити. Няма как аз лично да видя че има регистрирани гилдии с"Failed" статус, след 1 ден да няма регистрирани гилдии (в сряда) и в четвъртък всички гилдии регнати както трябва... Сори ама не за сефте играем касъл сийдж.. Ще помоля за следното - нека се изтрият регистрациите за тази седмица, утре да няма ЦС и да започнем новата седмица на чисто без да се бута от никой админ, за да не се бъгва короната и т. Н. Админите помислете над това!
 

Admin

Administrator
Joined
Aug 9, 2018
Messages
121
Likes
21
#5
Само аз имам достъп до системата, така че Ви гарантирам за пореден път, че нямам пръст в това! Не регистрирам ръчно никоя гилдия и нямам интерес от това, коя гилдия ще спечели! За мен всички сте равностойни тук и се старая да е честна играта за всички! Така - тази седмица CS отново е в guild Admins, така че си правете сметката за другата Неделя как ще се регистрирате, как ще играете и т.н... Има доста уроци, за хората, които не са играли подобен евент, ще постна тази вечер още урок за целия Castle Siege в раздел Уроци!