[Req] За след Рестарта.

u3pog

RozaMu Member
Joined
Jan 15, 2019
Messages
29
Likes
11
#1
Сериозно направете размишляване на тези предложения.

Бях част от екипа на Плейринг. Старият екип не настоящия който беше преди 1-2 години защото те тоталка ни осраха името на сървъра.

Както и да е... там бяхме направили сървъра много интересен и със истински баланс и то на 150 реса, не на 50.
Предлагам ви следните формули за 150 реса.

Reset System:
От 0 to До resets - 350 lvl
От 11 До 20 resets - 360 lvl
От 21 До 50 resets - 370 lvl
От 51 До 100 resets - 380 lvl
От 101 До 150 resets - 400 lvl


Точки според дадената система за 150 реса.

Points per res: SM, BK, ELF - 400 up to 100 resets
Points per res: DL, MG - 500 up to 100 resets
Points per res: ELF/BK/SM - 450 after 100 resets
Points per res: DL, MG - 550 after 100 resets
Max resets: 50/100/150. No points after 150.


H.O.F, PK Res, Tournamets 2vs2 / 3vs3/ 4vs4 5/vs5

В тези турнири задължително се слага КАП на Кръвта, поне за БК-то. Защото иначе си вдигаш всичко на виталити и енерджи и си ти човека, турнирите стават безмислени и безинтересни.

Castle Siege

Тук за онези Телепорти на СМ-ите където са си набики по 20-25к Агилити се наказва. Защото с това което се прави в играта на Siege не става никаква битка, а просто тъпа пародия.
Винаги на Castle Siege трябва да присъства Гейм Мастър или Админ. Нека телепорта бъде позволен на суичовете, но само от СМ-и с качен адекватен стац, а не да си е набухал 20к агилити и останалото на виталити и да се чудим 30 човека как да го махнем от суича, защото то като цяло си става невъзможно и работата отива на - който стигне пръв замъка печели.



Mystic Chest, Golden Chest, Bosses e.t.c.
Тези боксове най-после ги направете адекватни и ги пускайте на време, не да пускате голдан чест, след като аз вече съм си събрал ГД сета.
Както и да е тези неща си ги мислете вие вече, само не оплесквайте нещата с дроп-а на рените както сега ги оплескахте, че бях събрал 100 рени за 5 минути.
Имам добра идея, да направиш Честовете да може да се отварят след като направиш определени ресове според колкото си решил ти. Примерно ако реса е 150, ще е нормално на 40-50 реса да може да се отваря Golden Chest за да си изкараш Black Dragon сет. На 80-90 реса може да пуснеш голдан танталите, за да можем да си изфармим Дарк Феникс сетове (който иска да си фарми) И след това вече към 130-тия рес може да пуснеш Мистик Честа с по-стабилните итеми Great Dragon e.t.c.


NON PVP Server
Пуснете един допълнителен NON - PVP Server на който слабите играчи не могат да бъдат притеснявани от килове, и че са оставили АФК примерно в икарус и го мислят цял ден, че някой ще ги е убил и няма да са реснали.


Други:
-Предложение относно зена, намери начин как да намалиш самият дроп на зена за да стане много търсен и той.
-Премахни търговията с кредити от сайта за да ти се вдигне самата икономика от към гледна точка на приход от сървъра за потдръжка, нека се пазарим в него с джевели / сърца и т.н.
-За да не ограничаваш ресовете постояно, може да се направи система за Гранд Ресет която да ти дава кредити / итем по избор или там каквато и да е награда изберете. Като цяло не виждам това как ще стане защото има ХОФ евънт, но е добър вариант за обмисляне.
- Не оставяйте дропа на джевели да е като текущия, в момента влизам в БЦ или ДС и излизам с един инвентар джевели така се обезценяват и не се търсят.
-Сложи Вот система в сайта с която като гласуваме дава ЗЕН не кредити а ЗЕН! Според мен така ще има повече гласове и ще се издигне сървъра в класацията.
Или направи пак някакви Vote Chest нещо такова да има шанс да ти дава рена или джевели там нещо не знам измисли довърши ми идеята :D С всеки вот да ти дава по 1-2 Вот точки и с тях да може да се прави нещо, да се ексджендват за нещо .. :)
- Направи Дуал Стаца с повече опция, пример да можеш да си купиш още стацове да си добавяш +1 към дуо-то. Има много варианти за вдигане на точки, нека се възползваме от тях.
- По напред в сървъра ако искаш можеш да сложиш ограничен уеб магазин със айтеми до бокс +3 +4 най-много с по 1 опция. Така някой слаб може да си купи даден сет с една опция и няма да е много по-напред от нас. Все пак и ти трябва да изкарваш някой лев от сървъра и може би да го споделиш с Гейм Мастърите за да се ентусиазират да влизат по често.
- Мелета / Спаунове - В момента мелетата и спауновете в сървъра не са балансирани и не се чувства като 80x а като 500, че и по-лесно. Предлагам да се направят повече мелета / спаунове но от рода на максимум 6-7 чудовища на спаун. Така играта ще е балансирана и няма да се реска за по 1 час. Имам хубави предложения за спаунове!.
- Сложи екстра за продажба на ресове от даден потребител на друг, нещо като маркета който си сложил за продаване на герои, но ако можеш да го направиш примерно да продадеш 1 рес от собствените си на някого примерно за кредити ще бъде много добре. Така ще амбицираш хората които нямат ресове да пращат повече смс-и, и също така по-напредналите играчи да продават, за да изкарат кредит. (И тук слагаш отметка за злупотреба да не се пускат ресове от един и същ акаунт към собствен друг акаунт) Нещо такова...
- Направи един вид White Paper както му се вика в криптовалутите - Обяснение / Информация за всички неща които ще се псукат постепенно едно по-едно, за да знаят хората какво да очакват от сървъра в напреднал стадии.


BTW: Със 150 макс рес, сървъра може да се задържи и година стига да направите ресовете да се увеличават постепенно, 5 реса на седмица или нещо такова.
Моля ви поне вземете и обмислете предложението за Сиедж и за ПК/Турнирите и е.т.ц.


Поздрави.
 
Last edited:

hertza

RozaMu Member
Joined
Jan 7, 2019
Messages
40
Likes
17
#2
Супер.
Да добавя, че няма да е зле ивентите да започнат от ниските резети.. Не да се вдига като полудял до 20 реза за ГРАНДЕ събитието :D
 

u3pog

RozaMu Member
Joined
Jan 15, 2019
Messages
29
Likes
11
#3
Така да.
Само да добавя още нещо, нищо лично към текущите Гейм Мастъри, но са супер некомпететни в сферата на играта. Вземете направете някой Гейм Мастър, който играе в сървъра и са му ясни нещата. Така следи играта в сървъра, разбира какви са текущите проблеми и помага за разрешаването им. Текущите "аверчета" влизат да направят някой друг евънт и то напълно неадекватен и излизат, или видял сме качили някоя снимка в форума влязъл да му банне поста и излиза веднага. По принцип не само това е работата на един гейм мастъра... направи им там разни задачки да имат през деня, вечерта да вършат някаква работа. Има 100 неща с които може да зарадва хората, примерно аз съм провеждал събития в които влизам и респаунвам драгон / кундун и ги викам всички да се бият за него и т.н.
 

hertza

RozaMu Member
Joined
Jan 7, 2019
Messages
40
Likes
17
#4
Хахаха, е говориш за задачки и за работа, ама в крайна сметка кой го плаща това време 😁
 
Likes: MonTyy

mandarinka

RozaMu Member
Joined
Jan 15, 2019
Messages
13
Likes
3
#5
Нов сърър само ако е сезон 3 епизод 2 да има summoner 3 лвл крила crywolf event и всичко др .. според мен това е последната читава версия на MU , другото което е ако в новия сървър пак има честове и тъпотии просто няма смисъл напишете си Fun и това е всичко тряя се търси от боксове или от някъв евент .. стига с тези носталгии със стари версии на MU при положение че има сезон 12 с цели 3 героя повече ( но е пълна боза) който е играл в козму и плейринг знае какво е чувството да видиш бк с бон блейд и да цъкаш с fire scream с DL .. дано админите ме чуят и ще видят разликата а ако нямат файлове може и сезон 3 епизод 2 без summoner ... или направете някво гласуване за нов сървър
 
Likes: Master