[Req] Предложение за Quest Системата

u3pog

RozaMu Member
Joined
Jan 15, 2019
Messages
29
Likes
11
#1
То вече е късно за този сезон да се променя Куест Системата, но нека да направя това предложение което ми дойде на ума днес за другия Сезон.

Куест с истемата в момента е хубава, но може да бъде още по-хубава. Предлагам когато изпълняваш куест ще ви дам пример с Крилата, в момента можеш да изпълниш 5 вида куестове които дават крила и имаш шанс да ти даде с лък+игнор. Да се направи вариант, още преди да започнеш куеста, да избереш какви крила искаш да вземеш от куеста пример ако си БК избираш куест за Девил Уингс и след това събираш 10-те магии за тях. Така както е направено трябва да минеш всички куестове за всички класи и намазваш за всяка класа по един чифт крила. Нека това се направи за всички видове куестове, да имаш опция преди да го започнеш да избереш от каквото имаш нужда да ти се падне.
Предлагам и куестовете да бъдат повече и по-разнообразни. Например да има Repeat куестове които можеш да взимаш постоянно и да ти дават Джевели или Боксове или Рена или каквото изберете вие там, да са малко по-труднички и да се изпълняват примерно в рамките на няколко часа.
 

Admin

Administrator
Joined
Aug 9, 2018
Messages
121
Likes
21
#2
Ще са повече със сигурност, редът няма да е този, като цяло ще се промени куест системата. Но другото предложение не ми харесва, защото по този начин се губи тръпката, като знаеш каква е наградата :)
 
Likes: WizzyWizz