[Req] Разни поправки / Добавки

u3pog

RozaMu Member
Joined
Jan 15, 2019
Messages
29
Likes
11
#1
Здравейте, искам да предложа да се поправят някои неща в сайта.

1.Оправете ги вече тези - Orb of Greater Damage: Когато ги слагате в съндъка или сайта изчезват и после трябва да ги търсиш наново а куест итемите някои се събират с часове...
2. Оправете: Town Portall Scroll: Бъгват се по същият начин както Greater Damage-a но тея даже направо изчезват от съндъците без да ги слагаш в сайта.
3. SOD - Много неприятно става когато събереш 5 меча + лък + 1 и ги фейлнеш с един куфар джевели за да минеш куеста и накрая да ти изчезнат от съндъка в сайта.

- Гледам правите и обновявате сайта с нови функции почти всяка седмица а старите които имат проблеми не се фиксират. Моля наблегнете първо на фиксирането на познатите бъгове в сайта вместо да добавяте нови функции ... Наистина е много неприятно.

4. Така... да добавя още нещо.. В магазина В Лоренция се продават Алкохоли които не работят. Или ги оправете или ги махнете от магазина, хубаво е и да им увеличите малко дропа защото не падат много рядко а се използват за дуели.

5. Да добавя още едно нещо за добавяне което направихте според мое предложение, то е ПК/ Дуел мап-а Losttower. След като се побихме там забелязахме, че има много мощен визуал бъг. Ако можете да изровите някой по нов мап за клиента от по-новите версии на играта в който го няма този визуал бъг ще стане страхотно.
Поздрави.

6. Добавете в сайта Таймер за Скай Евънта и Хаос Касъл евънта за да можем да го следм от там, хубаво е ако можете и да добавите Касъл Сиедж модул в сайта в който да се вижда кой го държи в момента и колко гилда сме регистрирани за битката.

7. Направете някакъв по-лесен начин за прехвърляне на Зен от играта в сайта, че е доста изморително когато видиш, че някой продава хубав предмет за 2-3 милярда и не можеш да го купиш, трябва да селектваш 20 пъти за да прехвърлиш зен-а от играта в куфара на сайта.
 
Last edited:
Likes: WizzyWizz

hertza

RozaMu Member
Joined
Jan 7, 2019
Messages
40
Likes
17
#2
По точка четири, само за информация, “алкохолът” работи, но не като алкохол, а като лов чарм.

П.С.
Това вече съм го писал веднъж, но ще го напиша ,за да се видят и други мнения.. Смятам, че идеята на /post командата не е да си чатим публично, а да се търси помощ, заменят айтеми и т.н. Предложението ми е да се сложи такса /post от поне 50мил. зен на сегашното развитие. Би трябвало спамът да се намали драстично..
 
Last edited:
Likes: u3pog

u3pog

RozaMu Member
Joined
Jan 15, 2019
Messages
29
Likes
11
#3
Относно Алкохола - незнаех.
- Може ли да обясниш какво прави този чарм ?

Аз лично подкрепям идеята за Пост-а да се увеличи таксата, но според мен 50 милиона е твърде голяма такса, трябва да е нещо символично от рода на 2-5 милиона, и когато се засилиш веднъж да си чатиш и видиш как зена ти е изчезнал, другият път няма да искаш толкова много да спамиш пак :D