[Issue] Системни псувания на пост.

u3pog

RozaMu Member
Joined
Jan 15, 2019
Messages
29
Likes
11
#1
Това оплакване е към екипа, не към потребителите ! Защото когато Администраторите позволяват, потребителите не са виновни :)

Така нека да ви постна едно правило от написаните правила за игра в сървъра.
- 1.ЗАБРАНЕНО Е псуването и обиждането НА /post, по какъвто и да е повод (BAN /post 3-дни първоначално при повторно BAN /post за 7 дни при следващо нарушение, БАН ГЕРОЙ ЗАВИНАГИ), както и кръщаването на герои с обидни или вулгарни имена. Ако някой ви принуди със свое действие, просто направете скрийн/клип и качете снимката в форума или изпратете видеото и снимката в Скайп на някой от ГеймМастърите.

Това го прочетох в АБСОЛЮТНИ ЗАБРАНИ

Аз до сега един човек не видях да си почине 3 дни за псуване по пост. Системно потребителите се псуват, нареждат и обиждат в главния чат на сървъра и никой не бива наказан.
Бил съм свидетел да накажете някой с бан на пост за 1-2 часа или за 1 ден, но не това е изписано в по-горната точка на правилата.
- Снощи се обърнах към - GameMaster - запитвайки го:
- Защо не банвате хора които постват по пост и т.н. след като е написано в правилата? и той ми отговори да съм си бил гледал играта, че да можел той да си гледа работата. Е добре ? Нито съм се заяждал с него нито нищо, попитах го нормален въпрос и го пратих след това да прочете правилата които вие лино сте написали, че да започне да си върши работата а не да ми бръмчи в БЦ в 03:30 сутринта и да се чуди какво да прави.

Радвам, се че започнахте да лекувате сървъра и да ,оправихте почти 90% да не кажа 100% от бъговете и най-после го настроихте да си е нормален както би трябвало да бъде, но не мислите ли, че спазването на правилата са поне едни 30% от играта на хората ?
 

GameMaster

Game Master
Joined
Jan 23, 2019
Messages
2
Likes
0
#2
Давам ти моментален отговор. Хората които използваха пост с цел убида и псуване са с нанесено наказание спрямо правилата на сървара. Не смятам че съм ти казал нещо нередно.
 

u3pog

RozaMu Member
Joined
Jan 15, 2019
Messages
29
Likes
11
#3
Не видях да наказваш някого или си го направил тихомълком, та никой в сървъра да не забележи присъствието ти, и също, че някой е бил наказан за грешка която е направил. Проблема с псуването е системен в сървъра. /Пост командата е създадена за търговия и може би малък чат, а не всеки де си показва селянията в него.
На мен ми е все тая какво си ми казал, прав си нищо нередно не беше, но прозвуча все едно, че си се качил с гъза на тавана, някак си надменно такова - не ми отговори на въпроса ами реши да се правиш на боК. Не приемай лично нещата, обръщам се към целия екип, ако искат да си разрешат проблема с псуването, трябва да има реално наказание.
На мен лично не ми допада по цял ден да чета как определен брой от хора се псуват и едва ли само на мен не ми е приятно :)
 

GameMaster

Game Master
Joined
Jan 23, 2019
Messages
2
Likes
0
#4
Тези които убиждат и псуват се наказват гарантирам ти. А за това последното се извинявам ако съм прозвучал наистина толкова грубо. Не беше за цел да те убидя или пък да се направя на нещо повече. Извинявам се!
 

Dea7h

RozaMu Member
Joined
Dec 20, 2018
Messages
23
Likes
5
#5
Ако цитираш вчера вечерта точно гейммастър ми банна поста и днеска пак ще си изядете боя няма проблеми ;) Ще ви дам дневната доза от кога не сте яли бой не може така...
 

u3pog

RozaMu Member
Joined
Jan 15, 2019
Messages
29
Likes
11
#6
Да, теб цитирам, крайно време е да започнат да ви наказват за системни нарушение на правилата в сървъра. Па т'ва, че щели сме да си изядем боя, нямам търпение :)
 
Likes: GameMaster