[Issue] Box +5

stoopid

RozaMu Member
Joined
Nov 26, 2018
Messages
1
Likes
0
#1
Понеже виждам, че всички ще се направят на ученички и никой няма да разисква темата с боксовете +5 в trial-a. Не разбирам как ще поправите и дали изобщо ще се опитате да поправите това, че на 3 минути падаше бокс +5 в trial-a и съсвем нормално гилдията притежаваща замъка се възползва. Аз не виждам абсолютно никаква причина да продължавам да играя след като аз се боря на 3 часа за 5 бокса +4, а те през това време те са взели 60 бокса +5. Струва ми се нереално и безсмислено да се опитвам да водя толкова неравностойна битка. Та въпроса ми е ще има ли някакъв опит да се поправи вашата грешка или ще я караме на доизтикване?


Поздрави.
 

Admin

Administrator
Joined
Aug 9, 2018
Messages
64
Likes
2
#2
Ще я проверим тази работа, но Box of Kundun +5 няма как да се нагласи да пада на обикновен дроп, освен ако не падне от инвазия +5, а ние такава инвазия все още не сме пуснали.
 

Admin

Administrator
Joined
Aug 9, 2018
Messages
64
Likes
2
#3
С помощта на един играч разкрихме мистерията - наш пропуск е, че сме оставили един от босовете, които ще се пускат занапред в играта, а именно Erohim Boss в Land of Trial (град, до който има достъп гилдията, която държи Castle Siege - в нашия случай WanteD), от който падат предмети на +7 от Box of Kundun +5. Реално боса беше пуснат в тестовия период и преди официалния старт сме забравили да го спрем. Обаче следва това, че хората от горепосочената гилдия са го забелязали и не са ни докладвали, което поражда нашето решение да изтрием всички такива предмети от BoK +5 в сървъра, за да уравновесим играта, тъй като имаше доста предмети от тях с по две хубави опции.. Това е моето решение и стоя зад него безкомпромисно!