[Req] Mystic Chest, Rena, Golden Invasion

u3pog

RozaMu Member
Joined
Jan 15, 2019
Messages
29
Likes
11
#1
Така...
Първо да се оплача относно Мистик Честовете и Рените.
Когато пуснахте да се падат рени в сървъра беше настроен доста добре... бяхте пуснали рени да падат навсякъде, съгласен съм, че дропа беше доста голям но беше много хубаво да падат навсякъде като цяло.
След това направихте филма да падат в ДС / БЦ падаха си доста доволно ренички, и там преебахте нещата.
После пуснахте хубав дроп в Икарус, доволен дроп, и там преебахте нещата.
Мистик Честовете в началото даваха много оядени итеми - Оправихте го.

Замислете се, по кое време сървъра започна да се развива и започна да прехвърля 90+ Онлайн през деня и вечерта, и стига бутахте тези настройки защото отказахте много хора заради постоянните промени.

Моето предложение е:
След като вече оправихте Мистик Честовете да не дават толкова често оядени итеми с по две опции, предлагам да се пуснат рени да падат из целия сървър с минимален дроп, и примерно събота и неделя този дроп да се увеличава с малък %. Замислете се, че когато пуснахте рените да падат сървъра започна да просперира и Онлайн потребителите да се вдигат. Тези дни се усеща как в БЦ не падат вече рени ( поне на мен ) В икарус вече не падат толкова рени както преди ( поне на мен ) Да не говорим, че в малките ДС-та мята по 3-4 рени а в последното което е най-силно едва една пада от 10 ДС-та. Някак си това с ДС-то ми се струва нелогично.

Относно Мистик Чест: Има предмети които не падат в играта от боксове, които можете да добавите да се падат от мистик чест като например: Plate Items, Black Dragon items и др. не знам кои точно не падат от боксове в играта.

- Ако трябва намалете % на даването на итеми с по 2 опции от честа, но направете някъкво развитие относно този въпрос защото найстина започва да се усеща спадането на онлайн потребители в играта.

- Някаде бях прочел, че след време инвазийте щели да се увеличат след време, вече станахме по 42 реса, още развитие по този въпрос - Няма!