Най-добрите опции сетове за различните класове (BK, DL, SM, MG, ME) / Best options of sets for different classes mu online old versions.

Jigsaw321

RozaMu Member
Joined
Mar 3, 2019
Messages
1
Likes
0
#1
Здравейте!

Играл съм MuRoza преди около 10 години и сега пак реших, че ще започна със сървъра (след рестарта). В предния сървър, в който играх се беше получила доста добра дискусия, относно въпроса от заглавието. Тук искам да вметна, че сета винаги е обвързан със статса ! И тук не искам да се дискутира статса, защото всички знаем, че е най-добре той да си остане в тайна. Но бих се радвал да обсъдим различните варианти на options при сетовете, за различните класове. Освен всичко подобна тема ще има и добър резултат в търсачката на Google. Затова и заглавието е малко по-нестандартно, за по-добро индексиране в Google.

Започвам и с моето мнение:

SM - Luck, Rate, DD според мен е най-добрият вариант тук.
BK - luck, Rate, Ref / hp.
ME - Luck Rate, Ref / hp.
DL - Luck Rate DD / REF.
MG - тук нямам мнение.

Тук ще оставя някои ключови думи, не им обръщайте внимание: Mu online, rozamu, old version 99, 99.62T, 1.0M, best sets, best option.
 

Dea7h

RozaMu Member
Joined
Dec 20, 2018
Messages
25
Likes
5
#2
Зависи и от ресовете (с колко точки разполагаш). Например в началните етапи реф дд за БКто със сигурност е много по силно от реф рейт, но после се обръща. :)
 
Joined
Dec 17, 2018
Messages
16
Likes
4
#3
За DL от "рате" няма файда. Най-добрите опции са реф + хп/реф + дд и евентуално след 45 реса дд + хп.
 

Teya

RozaMu Member
Joined
Mar 8, 2019
Messages
1
Likes
0
#4
Аз от ref + dd никога не съм виждал смисъл. Хем разчиташ на ref-a, хем му намаляш dmg-a ... не е логично?
 
Joined
Feb 18, 2019
Messages
2
Likes
0
#6
Има си логика във всеки 1 build. Реално идеята зад dd + ref е да ти правят по-малко dmg и в същото време ти да генерираш колкото можеш повече (hits + reflect) Ако си ref / hp а не dd ще вкараш примерно 1к повече от ref, но ще умреш доста по бързо и ще пропуснеш поне едни 6-7 хита които със сигурност ще са над 1к.

И въпреки всичко зависи много на конкретния stats / playstyle на играча.


П.с DD реално най-много benefit-ва от reflect като 2-ра опция за съжеление другите просто не са на нужното ниво за да бъдат предпочитани.