RozaMu New Season 2019 - Info

hertza

RozaMu Member
Joined
Jan 7, 2019
Messages
42
Likes
17
#1
Да разбираме, освен новите евенти и намаленият дроп, други промени няма да има по геймплейа, така ли?
Започваме да вдигаме в класическия вариант? 20 реза, както е бил и предният сезон?
 

Sic

Administrator
Joined
Aug 9, 2018
Messages
30
Likes
10
#2
@hertza със сигурност ще има още промени просто за сега само това сме нагласили. Главно сървъра всичко ще е много по-трудно този сезон. Ехпто ви от Декември месец беше 250х и от тогава не сме го намаляли до сега и за това сте вдигали толкова бързо.
Следи темата за нови ъпдейти.
Новият сезон на сървъра се очертава след 1 месец и ще бъде 16-30 Март - окончателна дата ще съобщим скоро.
 
Likes: hertza

u3pog

RozaMu Member
Joined
Jan 15, 2019
Messages
30
Likes
11
#4
Какви са тия сложните ХОФ-ове бре, вие на Лига го обърнахте това му :D
Надявам се да има още промени. И да ви препоръчам нещо, всички ТОЧКИ да бъдат премахнати момчета, нали искате да ни е трудно ? Махайте точките и ги направете просто малко по събрани чудовищата да са за БК споунове. И не правете грешката да шибвате 10 монстара за СМ и да шибвате 6 монстара за БК ощетявате БК-тата,Елфите,Дл-тата а две класи МГ и СМ пак ще рескат 2 пъти по бързо ? :D
 
Likes: Dea7h

mandarinka

RozaMu Member
Joined
Jan 15, 2019
Messages
13
Likes
3
#5
Gameplay от сезон 3 епизод 1 ... разликата е от тука до небето но GL със старата грамофонна плоча :)
 

Sic

Administrator
Joined
Aug 9, 2018
Messages
30
Likes
10
#6
@u3pog ("всички ТОЧКИ да бъдат премахнати момчета,")

За кои точки говориш? Иначе споко няма см да вдига по-бързо от останалите герои
 

hertza

RozaMu Member
Joined
Jan 7, 2019
Messages
42
Likes
17
#7
Спотовете с животни има впредвид...

П.С. Вземете някакви мерки с мандаринката, не може такъв спам..
 

u3pog

RozaMu Member
Joined
Jan 15, 2019
Messages
30
Likes
11
#8
Точки за БК-та не трябва да има. Това са жалки подобия на споунова уж предназначени за БК-та. За БК също се прави СПОУН, разделени чудовища през 1-2 кордината разстояние, та да можем и ние БК-тата да фармим както всички останали, а не да ровим в кубчината като полудели за 1 блес. Също така ще ни олесните и със събирането на зен. Изтеглете си някой по-нов сезон и вижте за какво ви говоря. в Топ 10 в екстрийма няма да намериш сървър със събрани чудовища на едно място.

П.С. Арена ... тази арена.. Не добавяйте споунове извън клетките в арена. Има достатъчно градове. Сложете споунове в Калимите, във всеки Град трябва да има споунове за рескане, не само в арена.
И какво стана от цялата работа ПВЕ Сървър няма ли да има ? Ако се надявате да има 200 човека он на старта, аз лично си мисля, че може би ще има, но не си и вярвайте, че без пве суб-сървър ще се задържат дълго поради простата причина, че всеки килва афк-тата и ги мести :) . Не заема кой знае колко много рам още един суб-сървър тип ПВЕ. Така де вие си знаете най-добре. Аз изказвам мнение като човек който е държал сървър с 150-200+ човека и ви виждам как отново обръщате по-голямо внимание на ПВП-то отколкото на ПВЕ-то в сървъра а от 200 човека вътре може би 50 играят за ПВП а другите за кеф :)


Тук да ви кажа сега една тънкост, имате време 1 месец до старта. Организирайте евънт в социалните мрежи. Отворете една нова тема и поканете регистрираните потребители да споделят Уеб-сайта / Фейсбук страницата на сървъра ви и за награда им дайте кредити на половина от най-скъпата ви екстра в сайта. или примерно В.И.П абонамент за 1 седмица или нещо такова мисля, че херца го беше предложил това. Също така вкарайте ВОТ система в екстрийм-а от сега и както се гласува на 12 часа, нека хората които гласуват да получават вип абонамент 6+ часа за всеки вот. Естествено този вип започва да тече, след старта на сървъръра. И накрая преди старта ТОП 3 Вотерс ги почерпете с нещо, я някой кредит я някой блес :) .
Социалната мрежа иначе е по-важна фокусирайте се над нея и извикайте потребителя да сподели сървъра ви :) Изчакайте 1 ден преди да дадете наградата за да видите, че е държал споделеното поне 24 часа на страницата си във фейсбук и задължително да е публик. Не бъдете врей, бъдете щедри и потребителя ще бъде щедар :D
 
Last edited:

Sic

Administrator
Joined
Aug 9, 2018
Messages
30
Likes
10
#9
@u3pog Мислил съм го и преди да няма 'спот' за бк а да е по-събран, но ще ти кажа проблемите, които изникват веднага. Първо, 99.62т не е като сезоните - длто няма масивни магии, както и веригата не му е масивна (освен ако не ползваш критикал), което означава, че длто по никакъв начин не може да остави афк. Второ, нямаме 'mu helper', който го има в сезоните и може да нагласиш веригите да млатят и на спаун. Спаунове в Калима мислим да не слагаме за да го направим град за 'quest' и повечето куестове там да се минават. По този начин пак ще има PVE, и калима ще бъде специален град за тези куестове. Относно другите неща за рекламите съм съгласен и със сигурност ще ги направим!
 

hertza

RozaMu Member
Joined
Jan 7, 2019
Messages
42
Likes
17
#10
Отностно дупките, подкрепям изрода... Абсурдно е да събираш каквото и да било от дупката... Ако се вкара това, което той предлага обаче, нещата ще стоят друго яче... А и експа ще се разделя по различен начин.. малко или много :)

ЕДИТ:
След като видях горното мнение на @Sic ... остава варианта да има и от двата вида споменати дупки, за да може все пак малко или много и соло героите да фармят..
 
Last edited:

Alucard

RozaMu Member
Joined
Jan 13, 2019
Messages
11
Likes
4
#11
Евала за всичко което сте измислили да промените, но защо чак на 23 март? Та то до тогава има месец и горница.
 

Admin

Administrator
Joined
Aug 9, 2018
Messages
121
Likes
23
#12
Нека да си резервираме вреем да доизпипаме нещата. Плюсовете са два - хем повече хора ще знаят отдалеч и ще могат да започнат заедно, хем ще имаме повече време за реклама, докато действаме по сървъра.
 
Likes: Alucard